06-48950576 info@studiowijz.nl

Lichaams behandelingen

Kom tot rust door een massage en voel je weer helemaal herboren!

Wat ik je kan bieden is een omgeving waar je tot jezelf en tot rust kan komen. Met alle zorg en aandacht die ik je geef, kun je tijdens de massage in alle rust genieten van een heerlijk ontspan-momentje voor jezelf!

Revitaliserende Lichaams behandeling

Ervaar de kunst van de aanraking in haar puurste vorm. Een ritmisch uitgevoerde massage van de voeten tot aan de haarpuntjes harmoniseert en stimuleert de lymfestroom.

De Revitaliserende Lichaamsbehandeling raakt meer dan alleen je huid. Een behandeling die werkt. Weldadig, rustgevend, harmoniserend. Koesterende aanrakingen, om van top tot teen in balans te komen.

De stappen voor jouw ultieme ontspanning:
Zachte massage van gezicht, rug, benen, voeten, armen, handen, buik en decolleté.
Duur ca. 90 minuten
€ 90,00

Variaties massage behandelingen

Ontspannende rug, nek en schoudermassage

De ontspannende rugmassage is een langzame ritmische massage waardoor u zich weer heerlijk kunt ontspannen. Vaak is de rug ons kwetsbare punt waar veel spanning heen gaat. Het is heerlijk om geregeld uw rug te laten masseren waardoor uw rug veel ontspannender en soepeler aanvoelt.

De massage wordt met de natuurzuivere oliën en etherische oliën van CHI uitgevoerd en door de geur beleving werkt het dieper in op uw lichaam en geest. U komt veel meer in balans.
Duur ca. 30 minuten
€ 39,00

 

Klassieke Ontspanningsmassage

Een Klassieke ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Werkt preventief voor het behoud van een goede gezondheid en brengt daardoor lichaam en geest meer in balans.
Duur circa 60 minuten
€ 82,00

Ayurvedische Lichaamsmassage

De Ayurvedische massage helpt de energiestromen in het lichaam weer in balans te brengen, om op die manier het gehele zelfgenezend vermogen van het lichaam te optimaliseren.

Tijdens deze massage worden het lichaam ontgift van negatieve emoties en afvalstoffen. Op die manier ben je als mens veel meer balans en ben je beter bestand tegen ziektes.
Duur ca. 75 minuten
€ 85,00

Klankschaal massage

De Sabaaydi-klankmassage is een combinatie van manuele-, kruidenstempel-, en klankschaalmassage. Een zeer weldadige behandeling die huidverzorgend, ontspannend en regenererend werkt. Letterlijk alle zintuigen worden aangesproken.

Een mens bestaat voor meer dan zeventig procent uit water, dus de trillingen van de klankschaal dringen diep door in ons systeem. De resonanties van de Himalaya klankschaal werkt harmoniserend en vitaliserend op lichaam en geest.
Duur ca. 75 minuten
€ 85,00

“Lichaamsverzorging en gezichtsverzorging zijn HUIDVERZORGING; huidverzorging is een therapie voor een van onze belangrijkste organen: de beschermingslaag van ons fysische lichaam.”

Elisabeth Sigmund

Mede-oprichtster Dr. Hauschka Cosmetica

Studio wijZ | Esmeralda Sitompul
06-48950576| info@studiowijz.nl
Privacyverklaring | Algemene voorwaarden